Ett helt år utan spel

25 juli

Ett helt år utan spel

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 🥳👏🎉 till en behandlingsklient som firar ett års spelfrihet och beskriver känslan så här - "För ett år sedan hade jag spelat i fem år och hade för stark ångest, skuld och skam för att kunna fortsätta med mitt missbruk.

Min verklighetsuppfattning om att min hjärna och mitt liv var förstört var så sann för mig att jag inte trodde att jag skulle kunna leva ett liv utan hemligheter och spelande. Jag visste ju egentligen bättre men jag kunde inte sluta.

Men så tog jag mod till mig och klev in på ett första självhjälpsmöte hos Spelfriheten och förstod att jag inte var ensam. Jag möttes av värme, förståelse och andras erfarenheter som jag kunde känna igen mig i. Det blev början på min resa mot ett liv i tillfrisknande och ett beslut om att på riktigt ge mig själv en chans.

Min utsträckta hand och den hjälp jag fick i behandling blev avgörande för att jag skulle överleva, börja se ett ljus och lära mig att leva ett nytt liv. I behandlingen fick jag kunskap om hur beroende fungerar och verktyg för att hantera livets upp- och nedgångar. Nu har mina relationer helats och idag kan jag leva i öppenhet, utan hemligheter och fasader.

Det som jag trodde var omöjligt blev möjligt tack vare att jag fick hjälp. Idag är jag evigt tacksam för att få vara i ett liv med tillfrisknande och inre frihet."

Ämnen

spelberoendebehandling av spelberoendeanhörigstödhasardspelsyndromspel om pengar