Ett helt år utan lögner

3 augusti

Ett helt år utan lögner

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 🥳👏🎉 till en spelare som firar ett år utan spel och beskriver känslan så här: ”Att uppnå ett års spelfrihet känns helt fantastiskt! Jag har varit spelfri långa perioder tidigare men utan att göra något annat än att hålla mig just spelfri. Vilket gjort att jag ändå mått dåligt och varit en skitstövel mot min omgivning trots att jag inte aktivt spelat.

Skillnaden denna gång är att jag faktiskt lever i tillfrisknande och på riktigt tagit tag i grundorsakerna till att jag spelat. Det arbetet tillsammans med mötena här på Spelfriheten gör att jag denna gång på riktigt kan känna stolthet över mig själv och det jag åstadkommit.

Jag lever idag ett liv som jag verkligen är så glad och tacksam för. Att leva ett liv utan lögner är för mig den absolut enskilt största vinsten med att leva i tillfrisknande. Mitt liv är såklart inte perfekt och jag möter livets utmaningar hela tiden men jag har aldrig mått bättre!”


Ämnen

självhjälpspelberoendehasardspelsyndromöppenvårdsbehandling spelberoendespel om pengarhoppspelproblemgemenskapbehandling av spelberoende