Ett helt år utan spel

15 oktober

Ett helt år utan spel

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🥳🎉 till en behandlingsklient som firar ett års spelfrihet och som beskriver känslan så här: ”Ett helt år utan spel är verkligen en milstolpe fylld av styrka, mod och massa förändringar! Resan från min botten har inte varit enkel, men varje steg framåt har varit ett bevis på att förändring är möjlig. Från stunder av hopplöshet och förtvivlan till dagar fyllda med hopp och frihet – har jag visat att det går att bygga ett nytt liv, ett liv där jag kan styra över min egna framtid.

Att få vara en del av en varm gemenskap och upptäcka att jag inte är ensam om att ha gjort det jag gjort har varit väldigt viktigt. Tillsammans med all erfarenhet och beprövade verktyg har jag på nära håll sett det omöjliga bli möjligt flera gånger om. Så från att ha varit rätt skeptisk så tvivlar jag inte längre idag på huruvida det fungerar. Jag vet att varje dag är ett nytt kapitel, en ny möjlighet att välja ljuset framför mörkret.

Jag kommer att fortsätta ta en dag i taget, vara en aktiv del av gemenskapen samt hålla i alla rutiner jag fått lära mig i behandlingen som faktiskt tagit mig dit jag är just nu. För första gången på många många år har både jag och min familj ett hopp om framtiden igen. 🙏❤️😊”

Ämnen

anhörigstödspelberoendegemenskaphoppspel om pengarsjälvhjälp